L’Ajuntament d’Avinyó amb la col·laboració de Testimoni Escènic i Cal Gras organitzem el TEST Festival d’arts intenses, de prop i de curta durada.

El divendres 14 i dissabte 15 podrem gaudir de més de 12 propostes (micro-teatre, música, dansa, contes…) mostrant-nos el seu llenguatge de molt a prop. Serà a Avinyó, al Centre Cívic Can Tutó.

Podem anunciar que es podran veure més de 30 actuacions, com els contes de Clara Gavaldà, la vídeo-dansa de Antonella D’Ascenz, amb Emergency Exit, el mim i l’acrobàcia de l’espectacle Secrets d’Andrea Thorson, el micro-teatre El transportista d’orgues amb Roger Vidal, el concert amb projeccions d’Oskar Benas, els projectes aportats pel Festival Píndoles de Roc Esquius, Maria Voronkova, Sílvia Navarro

A les 23 hores, hi haurà un final de Festival, al Teatre El Catalunya d’Avinyó, amb AsTrio (Santi Careta, Santi Serratosa i Arecio Smith) i molts convidats que interactuaran amb la música en directe.

El Festival té la col·laboració del Festival de Micro-teatre Píndoles de Barcelona i tots els Ajuntaments que formen part de la Xarxa TE.