Vols col·laborar amb el projecte de Cal Gras?
Cal Gras, és un centre de producció, que on produïm projectes d’art, cultura i pensament a partir de l’autogestió i per això estem oberts a rebre tanta ajuda com sigui possible.

Amic de Cal Gras:
Si vols fer-te amic de Cal Gras, proposem una quota mínima i voluntària de 50€ a l’any, que et permetran gaudir de descomptes a les activitats que programem i a l’allotjament. També tindràs informació de primera mà, i algun regal caurà.
Si creus molt en el projecte i creus que pots col·laborar en més de 50€, a partir de 150€ et considerem amic íntim, i podràs passar una nit a Cal Gras, convivint amb els residents i coneixent l’activitat que hi ha a Cal Gras, de primera mà.
Ja veuràs com donar suport a la creació, és ajudar a una de les activitats que pot fer regenerar la nostra societat i sobretot millorar-la… bé, això és el que creiem i per això estem aquí.
Si vols informació de com fer-ho, envia’ns un mail a: serveis@calgras.cat

Mecenatge:
Des del primer moment, Cal Gras vam acollir artistes per que puguin desenvolupar els seus projectes de creació. Cada cop costa més, i no volem reduir el nostre suport, així que si vols, pots convertir-te en mecenes.
Amb una aportació de 500€/any, acollirem durant un mes un artista, que podràs anar seguint el seu treball físicament o digitalment. També obtindràs alguna retorn del seu treball i constaràs com a productor (si vols) de l’obra al costat de Cal Gras.

 Arribo just a final de mes
Si com nosaltres, llegeixes aquestes opcions i penses, m’agradaria poder col·laborar però no sé com, també acceptem petites donacions, venem obra original per tots els pressupostos per fer un regal, o bé, podem mirar com trobar el punt interessant per tothom.

Estem oberts a l'ajuda de tota mena, per poder mantenir les propostes de Cal Gras

Estem oberts a l’ajuda de tota mena, per poder mantenir les propostes de Cal Gras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

¿Quieres colaborar con el proyecto de Cal Gras?
Cal Gras, es un centro de producción, que donde producimos proyectos de arte, cultura y pensamiento a partir de la autogestión y por eso estamos abiertos a recibir tanta ayuda como sea posible.
Amigo de Cal Gras:
Si quieres hacerte amigo de Cal Gras, proponemos una cuota mínima y voluntaria de 50 € al año, que te permitirán disfrutar de descuentos en las actividades que programamos y al alojamiento. También tendrás información de primera mano, y algún regalo caerá.
Si crees mucho en el proyecto y crees que puedes colaborar en más de 50 €, a partir de 150 € te consideramos amigo íntimo, y podrás pasar una noche en Cal Gras, conviviendo con los residentes y conociendo la actividad que hay en Cal Gras, de primera mano.
Ya verás como apoyar la creación, es ayudar a una de las actividades que puede hacer regenerar nuestra sociedad y sobre todo mejorar la … bueno, eso es lo que creemos y por eso estamos aquí.
Si quieres información de cómo hacerlo, envíanos un mail a: serveis@calgras.cat
Mecenazgo:
Desde el primer momento, Cal Gras acogimos artistas para que puedan desarrollar sus proyectos de creación. Cada vez cuesta más, y no queremos reducir nuestro apoyo, así que si quieres, puedes convertirte en mecenas.
Con una aportación de 500 € / año, acogeremos durante un mes un artista, que podrás ir siguiendo su trabajo físicamente o digitalmente. También obtendrás alguna regreso de su trabajo y constarás como productor (si quieres) de la obra junto a Cal Gras.
Llego justo a fin de mes:
Si como nosotros, lees estas opciones y piensas, me gustaría poder colaborar pero no sé cómo, también aceptamos pequeñas donaciones, vendemos obra original para todos los presupuestos para hacer un regalo, o bien, podemos mirar cómo encontrar el punto interesante para todos.

Estem oberts a l'ajuda de tota mena, per poder mantenir les propostes de Cal Gras