Cal Gras
Serveis

Els següents SERVEIS van connectats estretament a l'apartat PRODUCCIÓ de Cal Gras, en són la decendència. Durant aquestes últims anys treballant estretament amb artistes i programadors hem detectat la necessitat que hi ha de proveïr acompanyaments i assessoraments artístics de qualitat i des de l'estima pels projectes creatius, propostes culturals, la cura i el sentit que aquests tenen amb el territori, les necessitats de l'audiència vs la dels equipaments. També ha estat essencial detectar i crear una Xarxa de pobles que cregui amb el suport a la creaciò de base i ens ajudem entre toters a superar obstacles i presentar programes culturals a les nostres poblacions amb una direcciò artística acurada que vetlla pels espectacles que sabem que funcionen i també aposta per propostes atrevides que surten del circuit tradicional. El nostre catàleg és un exemple d'aquest cocktail de propostes.

Acompanyament i assessorament artístic

Aquest servei ha sortit de la necessitat que artistes ens han confiat entre cafès, esmorzars I cerveses de mitja tarda. Al conviure uns dies a Cal Gras es creen complicitats I surten converses de com tirar endavant projectes, frustracions, dificultats i preguntes que no es poden solucionar en 60 minuts. Per tan, Cal Gras ha optat per obrir una nova línia de serveis per a l’artista o creador. 

Acompanyament assessorament programadors

Cal Gras acompanya i assessora als programadors de la Xarxa de Pobles Creatius en programació d’arts escèniques,  musicals i visuals dels seus equipaments  en el disseny d’esdeveniments culturals, usos i millores d’equipaments culturals entre d’altres. 

Cal Gras duu a terme activitats i dinàmiques destinades al integrants de la xarxa per treballar audiències i públics, dona suport en la sol·licitud i gestió de subvencions i actua com a intermediari entre la xarxa i altres agents culturals (altres centres de creació, Fira Tàrrega, Fira Mediterrània...)  

Agenda Xarxa Pobles Creatius

En aquest apartat hi trobaràs tota la programació d’activitat cultural i creativa de Cal Gras i Xarxa de Pobles Creatius. 

En construcció 

Catàleg

Cal Gras hem creat un recull de projectes i propostes artístiques que han passat per la residència, que ens han tocat fort, i que volem continuar acompanyant. Aquest és un servei que també està molt vinculat al suport que realtizem als programadors de la Xarxa Pobles Creatius ja que l’accés al catàleg és exclusiu pels inegrants de la xarxa. 

N’hi ha per triar i remenar!