Avinyó és un municipi situat al nord del Bages (Barcelona), a la vall de la Gavarresa, a prop ja de les terres del Lluçanès. El terme és gran i hi ha abundància d’alzinars i pinedes. Els conreus són de secà, principalment cereals. En la ramaderia destaca el sector porcí. És notable la importància de la vinya, anys enrere encara molt més estesa, però que s’ha anat transformant profundament amb la introducció de ceps de qualitat i mètodes de conreu avançats. La denominació d’origen Pla de Bages potenciarà encara més aquesta activitat.

 entorn2

 

 

 

 

 

 

 

 

Avinyó es un municipio situado en el norte del Bages (Barcelona), en el valle de la Gavarresa, cerca ya de las tierras del Lluçanès. El término es grande y hay abundancia de encinas y pinares. Los cultivos son de secano, principalmente cereales. En la ganadería destaca el sector porcino. Es notable la importancia de la viña, años atrás todavía mucho más extendida, pero que se ha ido transformando profundamente con la introducción de cepas de calidad y métodos de cultivo avanzados. La denominación de origen Pla de Bages ha potenciado aún más esta actividad.

 

entorn3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avinyó is a town located north of Bages (Barcelone), in the valley of Gavarresa, because the land near the Llucanes. The area is great and there are plenty of oak and pine. Crops are irrigated, mainly cereals. In pig farming out. It is remarkable the importance of vine years ago even more widespread, but has been transformed profoundly by introducing quality strains and advanced farming methods. Designation of Origin Pla de Bages has further enhanced this activity.

El camí de la transhumància ens fa descobrir indrets de gran bellesa.

El camí de la transhumància ens fa descobrir indrets de gran bellesa.