Cal Gras
Comunitat

Portem des de 2008 creant teixits, connexions, fent xarxa i propiciant diàlegs entre artistes i territori. Amb els projectes que impulsem també pretenem instigar diàlegs entre individus, grups, empreses, institucions...tots formem part de l’engranatge per a donar suport a la creació de projectes artístics, creatius, socials, de pensament... 

Individuals i empreses

Aquesta comunitat d’individus i empreses tenim en comú que creiem en la importància de l’art I la creativitat I ens agrada poder donar suport a projectes artístics de base. Som gent que volem possibilitar el desenvolupament de propostes artístiques I que el nostre territori en pugui ser partícip. 

Xarxa de Pobles Creatius

A la Xarxa de Pobles Creatius comptem amb catorze municipis de 4 comarques diferents els quals donen suport a la creació mitjançant la seva programació, difusió, suport econòmic i cessió d’equipaments. 

Els 14 municipis són: Avinyó, Artés, Balsareny, Callús, Gironella, Santa Ma d’Oló, Navarcles, Navàs, Prats de Lluçanès, Sallent, Sant Feliu Sasserra, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola i OTP Cabrianes. 

Ser un poble creatiu implica creure en la necessitat de donar suport a projectes artístics de base. Aquell primer cop de mà de companyies que comencen, aquella estada que marca el rumb d’un projecte que està en procés de redefinir-se, aquell assaig obert amb professionals I públic còmplice que regala crítiques constructives per a fer que els projectes artístics acabin de florir. Perquè volem fer entrar l’art I la creativitat als nostres municipis i a les nostres comunitats. Perquè ens agrada treballar en xarxa, sumar I ser creatius.