Cal Gras l’hem anomenat Alberg de Cultura, si bé en altres indrets seria etiquetat com a residencia d’artistes, centre de producció, centre de creació, etc. Tot i que el funcionament ordinari és com el d’alberg centrat en l’art i el territori.
L’Alberg, com a continent, és una casa de poble amb diversos tallers i sales adequades per al treball creatiu, d’experimentació, de coneixement, de reunió, d’intercanvi, de documentació, etc. Una casa pensada per a oferir allotjament temporal i comunitari, amb varis dormitoris (18 places), cuina, menjador, sales d’estar, pati, etc.
La Cultura, com a contingut, és entesa en el sentit més ampli per tal d’incloure a qualsevol persona que tingui interés per la cultura en general, el pensament, l’art i la convivència. De la mateixa manera, incloure qualsevol llenguatge, disciplina, coneixement, activitat, etc.
Cal Gras vol tenir una especial cura amb l’interacció entre residents, així com amb el territori, facilitant l’intercanvi i el diàleg cultural.

Alguns hiverns la neu fa acte de presència a la residència.

Cal Gras es una residencia de artistas, centro de producción, centro de creación, etc. También un albergue centrado en el arte y el territorio.

El albergue, como continente, es una casa de pueblo con diversos talleres y salas adecuadas para el trabajo creativo, de experimentación, de conocimiento, de reunión, de intercambio, de documentación, etc. Una casa pensada para ofrecer alojamiento temporal y comunitario, con varios dormitorios (18 plazas), cocina, comedor, salas de estar, patio, etc.

La Cultura, como contenido, es entendida en el sentido más amplio para incluir a cualquier persona que tenga interés por la cultura en general, el pensamiento, el arte y la convivencia. De la misma manera, incluir cualquier lenguaje, disciplina, conocimiento, actividad, etc.
Cal Gras quiere tener un especial cuidado con la interacción entre residentes, así como con el territorio, facilitando el intercambio y el diálogo cultural.

calgras2a


 

 

 

 

 

 

 

Cal Gras is a residence for artists, production center, the center of creation, etc.. Also a hostel focused on art and territory.

The Hostel as continent, is a town house with several rooms suitable for workshops and creative work, experimental knowledge, meeting, exchange of documentation, etc.. A house designed to provide temporary housing and community, with several bedrooms (18 seats), kitchen, living rooms, patio, etc..

Es pot venir entre un dia i 6 mesos.

Es pot venir entre un dia i 6 mesos. 

 

 

 

 

 

 

 

Culture as content is understood in its broadest sense to include any person who has interest in the general culture, thought, art and community. In the same way, including any language, discipline, knowledge, activity, etc..
Cal Gras wants special care with the interaction between residents and the territory, facilitating cultural exchange and dialogue within different social groups in everyday.

La residència és oberta a tothom, que vulgui tranquilitat i espai de treball.

La residència és oberta a tothom, que vulgui tranquilitat i espai de treball.